POČETNA O NAMA USLUGE DENTALNI TURIZAM KONTAKT

O ordinaciji

Stomatološka ordinacija „Dr Svjetlana Ljubojev” nalazi se u ulici Zmaj Ognjena Vuka 3/4. U blizini je Doma zdravlja Zmaj Ognjena Vuka, glavnog SUP-a, i na samo desetak minuta hoda od glavne autobuske stanice. Pored ordinacije je veliki parking.

Ordinacija je opremljena savremenom opremom za pružanje kvalitetnih stomatoloških usluga.

Nudimo usluge iz estetske i rekonstruktivne stomatologije, uz najsavremeniju opremu i materijale. Naš tim stručnjaka će se pobrinuti da vaša poseta bude obostrano pozitivno iskustvo. Prijatna atmosfera i ljubazno osoblje će vas pridobiti od prvog trenutka kada zakoračite u našu ordinaciju, dati vam do znanja da smo tu zbog vas i da nam je stalo do vašeg lepog osmeha i zdravih zuba.

Stručnu pomoć u ordinaciji pružiće vam:

 

 

Dr Svjetlana Ljubojev Kraljik

STOMATOLOG

 

 

 

 

Način plaćanja

Plaćanje je moguće izvršiti:

  • gotovinom
  • na rate, putem kredita u banci Intesa
  • na rate, putem administrativne zabrane, uz prethodno sklapanje ugovora o poslovnoj saradnji sa sindikatom vaše firme. Obratite nam se i dogovorićemo jednostavnu proceduru potpisivanja ugovora o administrativnoj zabrani.

 

PONUDA FIRMAMA ZA SKLAPANJE UGOVORA O POSLOVNOJ SARADNJI:

 

Stomatološka ordinacijа "Dr Svjetlana Ljubojev" nudi firmama sklapanje ugovora o poslovnoj saradnji. Ugovor obuhvata redovne besplatne preglede zaposlenih radnika, kao i sve vrste stomatoloških usluga. Podrazumeva mogućnost odloženog plaćanja do 12 mesečnih rata, u zavisnosti od stomatološkog rada, putem administrativne zabrane. Pozovite nas da zakažemo razgovor.



Radno vreme

ponedeljak, utorak, četvrtak od 11-19h

sreda i petak od 9-17h

subota i nedelja neradne

Dežurni stomatolog

Za hitne intervencije smo dostupni do 20h.
Pozovite nas!

 

Akcija

Popust za studente 20%!


Lokacija

Zmaj Ognjena Vuka 3/4                            (na uglu zgrade Bulevar Kralja Petra I, br. 8)
Novi Sad